ja_mageiaold

Tko smo mi?

Tvornica Šećera Osijek d.o.o. je tvornica za proizvodnju bijelog kristalnog šećera prvenstveno preradom šećerne repe i preradom sirovog šećera. Dobiveni šećer i ostali proizvodi udovoljavaju najvišim standardima ove industrije.

Članica Žito grupe

Obavijest PDF

Poštovani poslovni partneri!

Obaviještavamo Vas da je društvo Kandit Premijer d.o.o. Osijek promijenilo naziv te da od 01. kolovoza 2011. godine posluje pod tvrtkom:

d.o.o.

Matični broj: 030080613
OIB: 67995376750
31000 Osijek, Frankopanska 99

Više...
 
Mediji o nama PDF

Osječka šećerana u modernizaciju proizvodnje ulaže 70 milijuna kuna

U osječkoj šećerani Kandit Premijer d.o.o. u tijeku su najveće poslijeratne investicije ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna, ističe Ilija Nedić, predsjednik Uprave Kandit grupe, u čijem se sastavu ta tvrtka nalazi.


- Ovim investicijama u modernizaciju postrojenja za preradu šećerne repe i proizvodnju šećera nastojimo se što bolje pripremiti za ulazak u Europsku uniju, odnosno prioritet nam je postići adekvatnu konkurentnost, kaže Nedić.

Više...
 
Poziv za Glavnu skupštinu Kandit Grupe d.d. Osijek PDF
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 27 Lipanj 2011 12:41

Temeljem članka 440. Stavak 4. Zakona o tržištu kapitala ovim putem obavještavamo javnost da je poziv za održavanje izvanredne Glavne skupštine dana 18. Kolovoza 2011. godine objavljen na internetskim stranicama Društva, na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., u Narodnim novinama br. 70 od 21.lipnja 2011, u Glasu Slavonije od 24. lipnja 2011, te da je dostavljen u Službeni registar propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

Narodne novine - poziv za Glavnu skupštinu

Objava poziva iz Glasa Slavonije 24. lipnja 2011.

Ažurirano: Petak, 08 Srpanj 2011 12:54
 
Stručni skup PDF

"Analiza tla i preporuke gnojidbe u cilju kvalitetnije proizvodnje šećerne repe", Čepin-Ovčara

U organizaciji Tvornice Šećera Osijek d.o.o. održan je stručni skup u restoranu Ovčara pod nazivom "Analiza tla i preporuke gnojidbe u cilju kvalitetnije proizvodnje šećerne repe" s ciljem afirmacije i popularizacije kemijskih analiza tla, s naglaskom na razliku između standardne AL i napredne EUF metode koju koriste uglavnom europske šećerane koje postižu izvrsne rezultate u proizvodnji šećera.

Više...
 
Stručni posjet vinogorjima Tokaj i Eger PDF

Uzorkovanje i analize tla za trajne nasade u EU - Stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera

Djelatnici Sirovinske službe Tvornice Šećera Osijek d.o.o. i Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla obavili su stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera s ciljem upoznavanja EU metodologije uzimanja uzoraka tla za višegodišnje nasade, posebice vinovu lozu. Nakon dolaska u Budimpeštu i ručka u restoranu Fanyűvő organiziran je i turistički obilazak Budimpešte Cityramabusom uz pratnju hrvatskog turističkog vodiča.

Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Stranica 7 od 8