ja_mageiaold

Tko smo mi?

Tvornica Šećera Osijek d.o.o. je tvornica za proizvodnju bijelog kristalnog šećera prvenstveno preradom šećerne repe i preradom sirovog šećera. Dobiveni šećer i ostali proizvodi udovoljavaju najvišim standardima ove industrije.

Članica Žito grupe

Mediji o nama PDF

Osječka šećerana u modernizaciju proizvodnje ulaže 70 milijuna kuna

U osječkoj šećerani Kandit Premijer d.o.o. u tijeku su najveće poslijeratne investicije ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna, ističe Ilija Nedić, predsjednik Uprave Kandit grupe, u čijem se sastavu ta tvrtka nalazi.


- Ovim investicijama u modernizaciju postrojenja za preradu šećerne repe i proizvodnju šećera nastojimo se što bolje pripremiti za ulazak u Europsku uniju, odnosno prioritet nam je postići adekvatnu konkurentnost, kaže Nedić.

Više...
 
Poziv za Glavnu skupštinu Kandit Grupe d.d. Osijek PDF
Autor Administrator   
Ponedjeljak, 27 Lipanj 2011 12:41

Temeljem članka 440. Stavak 4. Zakona o tržištu kapitala ovim putem obavještavamo javnost da je poziv za održavanje izvanredne Glavne skupštine dana 18. Kolovoza 2011. godine objavljen na internetskim stranicama Društva, na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., u Narodnim novinama br. 70 od 21.lipnja 2011, u Glasu Slavonije od 24. lipnja 2011, te da je dostavljen u Službeni registar propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

Narodne novine - poziv za Glavnu skupštinu

Objava poziva iz Glasa Slavonije 24. lipnja 2011.

Ažurirano: Petak, 08 Srpanj 2011 12:54
 
Stručni skup PDF

"Analiza tla i preporuke gnojidbe u cilju kvalitetnije proizvodnje šećerne repe", Čepin-Ovčara

U organizaciji Tvornice Šećera Osijek d.o.o. održan je stručni skup u restoranu Ovčara pod nazivom "Analiza tla i preporuke gnojidbe u cilju kvalitetnije proizvodnje šećerne repe" s ciljem afirmacije i popularizacije kemijskih analiza tla, s naglaskom na razliku između standardne AL i napredne EUF metode koju koriste uglavnom europske šećerane koje postižu izvrsne rezultate u proizvodnji šećera.

Više...
 
Stručni posjet vinogorjima Tokaj i Eger PDF

Uzorkovanje i analize tla za trajne nasade u EU - Stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera

Djelatnici Sirovinske službe Tvornice Šećera Osijek d.o.o. i Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla obavili su stručni posjet vinogorjima Tokaja i Egera s ciljem upoznavanja EU metodologije uzimanja uzoraka tla za višegodišnje nasade, posebice vinovu lozu. Nakon dolaska u Budimpeštu i ručka u restoranu Fanyűvő organiziran je i turistički obilazak Budimpešte Cityramabusom uz pratnju hrvatskog turističkog vodiča.

Više...
 
Okrugli stol PDF

Okrugli stol o usporedbi EUF i AL metode i preporukama gnojidbe šećerne repe

Djelatnici Tvornice Šećera Osijek d.o.o.: Miroslav Kos, direktor za sirovinu i logistiku i Antonija Grabić, voditelj sirovinskog laboratorija zajedno s djelatnicima Zavoda za kemiju, biologiju i fiziku tla Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku: prof. dr. sc. Blaženka Bertić, prof. dr. sc. Vladimir Vukadinović, doc. dr. sc. Vesna Vukadinović, doc. dr. sc. Irena Jug i Boris Đurđević, asistent-doktorant, posjetili su austrijsku šećeranu Zuckerfabrik Tulln u Tulln an der Donau.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Stranica 7 od 8